Πολιτική Αποστολών

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελλαδικά μέσω μεταφορικών εταιρίών. Το κόστος μεταφοράς των προιόντων είναι 4€ ανα τεμάχιο (περιλαμβάνει ελαστικά , μπαταρία και ζάντες ) για οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι ως άνω  αποστολές  και επιβαρύνσεις αφορούν ελαστικά-ζάντες και μπαταρίες αποκλειστικά γιά επιβατηγά, ημιφορτηγά και μοτοσυκλέτες .

Για την μεταφορά ελαστικών ,μπαταριών και ζαντών  για φορτηγά -λεοφωρεία – τρακτέρ – χωματουργικών  οχηματών – κλαρκ  και γενικότερα βαρέως τύπου οχήματα , σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης αναλαμβάνει ο ίδιος να πληρώσει το κόστος των μεταφορικών με αντικαταβολη   κατά την παραλαβή του προϊόντος στην μεταφορική ,  η μεταφορά των ελαστικων αυτών θα διακομιστούν στην μεταφορική εταιρεια της επιλογής του εκαστοτε πελατη δωρεάν ,με την προυπόθεση οτι η μεταφορική της επιλογής του βρισκεται στην Αττική

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη μεταφορική εταιρία της αρεσκείας του αρκεί αυτή να διατηρεί γραφεία στην Αθήνα , σε αυτη την περίπτωση ο πελάτης αναλαμβάνει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής .

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η αποστολή μέσω εταιρίας courier, θα πρέπει να επικοινωνήσει πρωτίστως με το κατάστημα.